пятница, 4 декабря 2015 г.



Додаткові інструменти куратора змісту

Для вивчення нових сервісів обрала Pearltrees та The Tweeted Times. Не можу сказати, що їх не вистачає для виконання моєї роботи, але ж необхідно постійно розвиватися.
Pearltrees – це простір для збору, організації та обміну цікавим контентом. За допомогою візуального інтерфейсу можна зручно організовувати необхідний контент. Необхідні сторінки (перлинки) можна збирати у колекцію та ділитися з друзями. Програмою можна користуватися з будь-якого пристрою, що дуже спрощує роботу. Необхідно встановити програму, створити аккаунт, зібрати сторінки (перлини), організувати «дерево», також можна приєднатися до існуючих колекцій та оцінювати колекції друзів.  Можна зберігати інтернет-сторінки, фотографії, файли у форматі doc, PDF. Недоліком програми є англомовний інтерфейс, але дякуючи Googl’у працювати можна.


Поряд з такою перевагою Twitter, як миттєвий доступ до актуальних новин і думок  авторитетних джерел з усього світу, має такий недолік як інформаційне перенавантаження. Для того щоб краще фільтрувати інформацію, можна використовувати сторонні сервіси, наприклад The Tweeted Times.
The Tweeted Times – сервіс соціальних новин, побудований на технології збору та обробки даних із соціальних мереж.  За допомогою сервісу можна групувати твіти по декількох категоріях: твіти, популярні серед друзів; твіти популярні серед списків; найпопулярніші новини за певними хештегами. Безкоштовна версія оновлює потоки кожні 2-4 години. The Tweeted Times надає розширені фільтри для блокування небажаних джерел і публікацій. Крім того, сервіс дозволяє не просто знаходити кращий контент, а й просувати за рахунок нього аккаунт.

The Tweeted Times перетворює твіттер-стрічку в газету, де представлені не тільки повідомлення від друзів, але і від їх друзів. Щоб прочитати свіжий номер персональної газети, достатньо авторизуватися на сайті. Набагато зручніше стало відслідковувати новини та ретвітити їх.

Комментариев нет:

Отправить комментарий