воскресенье, 15 ноября 2015 г.

Моє персональне навчальне середовище
Виконуючи чергове завдання на курсах «Куратор змісту 4», довелося вивчати новий сервіс Mindmeister.  Це дуже зручний інструмент для автоматичного створення інтелект-карт шляхом додавання необхідних елементів. Інтуітивно зрозумілий інфтерфейс сервісу значно полегшив роботу.
З сервісом познайомилася декілька днів тому. Раніше ніколи не доводилося створювати карти пам’яті,  навіть не одразу вдалося згадати всі сервіси, які використовую у роботі та ті, що вивчила під час навчання на курсах.  Виявилося, що знаю не так і мало, але ще потрібно багато чому вчитися. Найулюбленішими і зручними інструментами були і залишаються продукти компанії Google, соціальні мережі, особливо Twitter та Facebook, які використовую для пошуку професійної інформації та вивчення досвіду колег. Сподіваюся, що використання фотохостингу Pinterest, з яким познайомилася тільки цього тижня, буде корисним у професійній діяльності. Завдяки створенню карти вдалося трішки структурувати отриману на курсах інформацію та поєднати її з раніше вивченою.
Спробувала також попрацювати в popplet, але сервіс не вразив. Не сподобалося, що назву карти необхідно було вводити тільки англійською мовою. На українській/російській мові не вдалося ввести назву. Функціонал у програм схожий, але інтерфейс більше сподобався у Mindmeister. 

Посилання на карту: https://www.mindmeister.com/610184888

Комментариев нет:

Отправить комментарий